Villas, houses and apartments for sale in Spain

Find a luxury villa on the Costa del Sol, a cozy finca in the Spanish interior or a fine apartment in the area between Malaga, Marbella and Coin area (Costa del Sol)

Find your dream home in Andalucia in Spain

Vind uw droomhuis in Spanje in het uitgebreide aanbod huizen, appartementen, villa's en finca's. Wij hebben exclusief zicht op verkopers die hun woning niet in de verkoop hebben, maar waarvan de woning wel te koop is. Maak een account aan, bewaar uw zoekprofiel. Zodra een huis aan uw zoekcriteria voeldoet, krijgt u dat automatisch als eerste in de mail. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Buying a house in Spain?

Kies dan voor een betrouwbare en ervaren aankoopmakelaar die met een persoonlijke aanpak uw belangen behartigt.

01.

Extensive range

Toegang tot zeer uitgebreid aanbod van villa's, huizen en appartementen in Andalusie in Spanje. Bovendien hebben wij exclusievei toegang tot huizen en appartementen die niet te koop staan, maar wel te koop zijn. Met Immotalents. maakt u meer kans om uw droomhuis in Spanje te vinden.

02.

Independent and affordable

Wij proberen u niet onze eigen woningen te verkopen, We zijn onafhankelijk en helpen u om uw droomhuis te vinden. We rekenen de koper daarvoor geen kosten. Onze begeleiding wordt betaald uit de verkoopcourtage.

03.

Reliable and personal

Wij hebben veel ervaring en weten wat er komt kijken bij het kopen van een huis in Spanje. In ons netwerk zitten betrouwbare advocaten en deskundige financieel experts, die zorgen dat u geen miskoop begaat. Wij behartigen uw belang.

Immotalents Real Estate application form

Let us know how we can help you.


Huizen en appartementen te koop in Andalusie

Bent u op zoek naar een rustig gelegen finca, een comfortabel townhouse, in een leuk stadje, een luxe villa aan de Costa del Sol of een leuk appartement aan zee of golfbaan. Wij helpen uw droomhuis te vinden.

Our experienced buying brokers

Uw betrouwbare en persoonlijke makelaar in Andalusie in Spanje. Onze Nederlandse makelaars hebben zelf meegemaakt wat er bij het kopen van een huis in Spanje komt kijken. Ze kennen het gebied tussen Malaga, Marbella en Coin en zijn bovendien goed op de hoogte van de juridische valkuilen en de kadastrale en financiele aandachtspunten. Ze hebben toegang tot een uitgebreid netwerk van advocaten, banken, verzekeraars en aannemers. Neem geen risico. Kies voor een betrouwbare makelaar van Immotalents Real Estate.

Purchasing agent , Immotalents Real Estate
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Phasellus porta justo eget risus consectetur,...
Purchasing agent , Immotalents Real Estate
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Phasellus porta justo eget risus consectetur,...
Purchasing agent , Immotalents Real Estate
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Phasellus porta justo eget risus consectetur,...

Buying a house in Spain? Check out the properties for sale in the different towns.

Looking for a quiet house on one of the many fantastic golf courses? An apartment near the bustling boulevards of the Costa del Sol. A finca near one of the many picturesque towns. Or a spacious luxury villa in fashionable seaside resort. View the offer.

Compare listings

Compare
Search
Price Range From To
Other Features