Villas, casas y pisos en venta en España

Encuentre una villa de lujo en la Costa del Sol, una acogedora finca en el interior de España o un bonito piso en la zona entre Málaga, Marbella y Coín (Costa del Sol)

Vind uw droomhuis in Andalusie in Spanje

Vind uw droomhuis in Spanje in het uitgebreide aanbod huizen, appartementen, villa's en finca's. Wij hebben exclusief zicht op verkopers die hun woning niet in de verkoop hebben, maar waarvan de woning wel te koop is. Maak een account aan, bewaar uw zoekprofiel. Zodra een huis aan uw zoekcriteria voeldoet, krijgt u dat automatisch als eerste in de mail. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Huis kopen in Spanje?

Kies dan voor een betrouwbare en ervaren aankoopmakelaar die met een persoonlijke aanpak uw belangen behartigt.

01.

Amplia gama

Toegang tot zeer uitgebreid aanbod van villa's, huizen en appartementen in Andalusie in Spanje. Bovendien hebben wij exclusievei toegang tot huizen en appartementen die niet te koop staan, maar wel te koop zijn. Met Immotalents. maakt u meer kans om uw droomhuis in Spanje te vinden.

02.

Onafhankelijk en betaalbaar

Wij proberen u niet onze eigen woningen te verkopen, We zijn onafhankelijk en helpen u om uw droomhuis te vinden. We rekenen de koper daarvoor geen kosten. Onze begeleiding wordt betaald uit de verkoopcourtage.

03.

Betrouwbaar en persoonlijk

Wij hebben veel ervaring en weten wat er komt kijken bij het kopen van een huis in Spanje. In ons netwerk zitten betrouwbare advocaten en deskundige financieel experts, die zorgen dat u geen miskoop begaat. Wij behartigen uw belang.

Formulario de solicitud Immotalents Real Estate

Díganos cómo podemos ayudarle.


Huizen en appartementen te koop in Andalusie

Bent u op zoek naar een rustig gelegen finca, een comfortabel townhouse, in een leuk stadje, een luxe villa aan de Costa del Sol of een leuk appartement aan zee of golfbaan. Wij helpen uw droomhuis te vinden.

Nuestros experimentados agentes de compras

Uw betrouwbare en persoonlijke makelaar in Andalusie in Spanje. Onze Nederlandse makelaars hebben zelf meegemaakt wat er bij het kopen van een huis in Spanje komt kijken. Ze kennen het gebied tussen Malaga, Marbella en Coin en zijn bovendien goed op de hoogte van de juridische valkuilen en de kadastrale en financiele aandachtspunten. Ze hebben toegang tot een uitgebreid netwerk van advocaten, banken, verzekeraars en aannemers. Neem geen risico. Kies voor een betrouwbare makelaar van Immotalents Real Estate.

Agente de compras , Immotalents Real Estate
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Phasellus porta justo eget risus consectetur,...
Agente de compras , Immotalents Real Estate
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Phasellus porta justo eget risus consectetur,...
Agente de compras , Immotalents Real Estate
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Phasellus porta justo eget risus consectetur,...

¿Comprar una casa en España? Echa un vistazo a las propiedades en venta en los diferentes lugares.

¿Busca una casa tranquila en uno de los muchos y fantásticos campos de golf? Un piso cerca de los bulliciosos bulevares de la Costa del Sol. Una finca cerca de uno de los muchos pueblos pintorescos. O una espaciosa villa de lujo en los centros turísticos costeros de moda. Consulte la oferta.

Comparar listas

Compara