registreer uw zoekprofiel

Registreer uw zoekprofiel

Wordt direct geinformeerd als er nieuwe huizen of appartementen in verkoop komen.

NEEM GEEN RISICO

REGISTREER UW ZOEKPROFIEL

Overweegt u aankoop van een huis of appartement in Spanje? Kies dan een betrouwbare aankoopmakelaar. Wij helpen u zonder risico een huis of appartement aan te kopen. Als vakantiehuis, als u wilt emigreren of voor verhuur. Wij vinden het passende huis.

Kies een Nederlandse makelaar in Andalusië die uw belangen behartigt.

Veel makelaars aan de Costa del Sol, Andalucie in Spanje behartigen de belangen van de verkopers. Goed om te weten dat wij dat niet doen. Wij doen uitsluitend aankoopbegeleiding, De huizen en appartementen op onze website staan te koop via verkoopmakelaars in ons makelaarsnetwerk. Wij doen geen verkoopbegeleiding en behartigen dus uitsluitend de belangen van de zoeker/koper. Anders dan andere makelaars hebben wij ook zicht op vastgoed dat wel te koop is, maar niet te koop staat. We kunnen u hierdoor uit een bredere selectie het meest ideale huis of appartement laten vinden. 

Aan onze dienstverlening zijn voor de zoeker/koper geen kosten verbonden. In Spanje wordt bij een woningtransactie de verkoopcourtage gedeeld onder de verkopend en aankopend makelaar. Onze dienstverlening wordt dus uiteindelijk betaald door de verkoper. Dit kan overigens alleen als u ons exclusidef inschakelt. Houdt u daar alstublief rekening mee.

Een huis of appartement kopen in Spanje gaat behoorlijk anders dan in Nederland of Belgie. We kennen de procedures en met ons heeft u één makelaar die u ontzorgt en alle bezichtigingen voor u regelt, u bijstaat en helpt bij de juridische, fiscale en organisatorische procedures.

Met ons netwerk heeft u goede toegang tot de onroerend goed markt in de Costa del Sol, Andalucie, maar heeft u ook toegang tot betrouwbare advocaten, banken, betrouwbare aannemers (bij een eventuele verbouwing). En, misschien is onze eigen ervaring nog wel de beste ervaring: we hebben zelf het hele proces doorlopen bij de aankoop van onze woning en weten daarom waar de belangrijke aandachtspunten zitten. Kortom: betrouwbare, goede en vooral onafhankelijke dienstverlening. Daar kunt u op rekenen.

Registratie van uw zoekprofiel is vrijblijvend, dus zonder verplichting en zonder kosten. Wij nemen contact met u op na uw registratie om kennis te maken en beoordelen of en hoe we u kunnen begeleiden.

Van de mensen die onze hulp inschakelden hadden veel al wel een beeld over watvoor huis of appartement ze zochten. Ook was er al best een beeld van de omgeving of de eisen aan de omgeving. Ook waren er wel gedachten over de wijze waarop de aankoop gefinancierd zou worden en of het uitsluitend voor eigen gebruik zou zijn of dat het ook voor verhuur geschikt zou moeten zijn. Waarschijnlijk heeft u ook al een globaal idee. Goed om te weten, voordat u begint met invullen van onderstaand formulier: Wij werken in de provincie Malaga, eigenlijk het gebied tussen Malaga, Estepona aan de kust en tot ongeveer Coin in het binnenland.

  • 1

   CONTACT

  • 2

   WONING

  • 3

   GEBIED

  • 4

   FINANCIERING

  1/4

  CONTACT

  UW CONTACTGEGEVENS  TYPE WONING


  ZOEKGEBIED


  BUDGET EN GEBRUIK


  Compare listings

  Vergelijken